Heeft u nog een sjaal liggen en doet u hier niets mee dan zijn ze hier hartelijk welkom bij het AGOVV Museum. Heeft u wel een sjaal hier niet staat maar wilt hem wel zelf houden geen probleem. Maak een goede foto en mail deze ons dan zetten wij hem er bij.
De eerste Sjaal die u hier onder ziet is er een gemaakt door de fanatieke supporters in de amateur tijd. Deze sjaal is maak 1x uit gegeven in een beperkte oplage van 100 stuks. Deze is in die tijd door mij zelf ontworpen en zelf laten produceren.
IMG_2204

De vraag naar nieuwe sjaals was daarna een stuk groter en de vraag was of er ook sjaals konden komen zonder de naam C-SIDE er op.
Natuurlijk was dit mogelijk en toen heb ik wederom een nieuwe sjaal gemaakt in overleg met de club. Deze ziet u hier onder.

IMG_2205

Het jaar voor dat AGOVV zijn herintrede deed in het betaald voetbal speelde AGOVV een succesvol jaar in de KNVB beker. in de 1/8 finale speelde AGOVV in de kuip tegen Feyenoord. Voor deze wedstrijd was een speciale sjaal gemaakt door AGOVV.

sjaal-feijenoord-agovv-2003

 

Na dat AGOVV weer was toegetreden tot het betaald voetbal werden de sjaals door een extern bedrijf gemaakt.
De eerste nieuwe sjaal heb ik niet van het eerste jaar BVO heb ik niet.
Wel een die ook door het externe bedrijf gemaakt is maar uit een iets later tijdperk komt. Het zijn niet mijn type sjaals omdat ik ze persoonlijk te simpel vond. De eerste Sjaal is er een met een toepasselijke tekst: AGOVV is Back!! het speciale aan deze sjaal is dat deze een handtekening heeft van Klaas-jan Huntelaar.

agovvis-back

De volgende is er ook 1 die door AGOVV zelf is ontworpen.

IMG_2207

Deze sjaal is speciaal gemaakt voor de wedstrijd om de KNVB Beker AGOVV-FC Utrecht.

IMG_2208
IMG_2209

Na enkele jaren kwam de supporters verenigen bij mij of ik weer enkele sjaals zou willen ontwerpen.

IMG_2210
IMG_2211

Deze laatste is eigenlijk een van mijn favoriete ontwerpen die ik heb mogen maken.

IMG_2212