Enkele dagen geleden brachten wij het Idee naar buiten voor het onderwerp “hoe is het met”. Dit werd erg goed ontvangen echter kregen wij ook meerdere malen de vraag waarom niet ook iets voor de huidige mensen binnen de club. Dit vonden wij een goede opmerking echter vond ik het niet onder het onderwerp “hoe is het nu met” passen. Daarom komen we nu met een 2e onderwerp, het eerste zal blijven “Hoe is het nu met?” Hier zullen wij opzoek gaan naar oud spelers, trainers en andere mensen zo wel van de BVO als amateurs. Door de aangebrachte ideeën ben ik ook van mening dat er een podium moet zijn voor de huidige mensen binnen AGOVV. Hiervoor hebben wij het onderwerp “In de spotlight” in het leven geroepen. Hier zullen wij spelers, begeleider, bestuurders en alle andere vrijwilligers een plek geven om ook eens genoemd te worden en uitgelicht te worden. Er zal dus binnenkort de eerst “hoe is het met” en “in de spotlight” online komen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.