Halverwege het seizoen in de tweede klasse G heeft AGOVV 1 al negentien punten in de tas zitten. Het zaterdag 2-elftal van trainer Daniel Branco de Sousa sluit 2016 zelfs af als trotse lijstaanvoerder van de derde klasse D. De punten die ze nu al hebben nemen AGOVV’s hoogste teams maar mooi als bagage mee het nieuwe jaar in, die neemt niemand ze meer af…

Zaterdagmiddag werd voorafgaand aan het jaarlijkse mixtoernooi tijd gevonden om dank te betuigen aan het Para Medisch Centrum, de sponsor van de spelerstassen van de selectie-elftallen. In het gezelschap van Rob Hoogeveen van PMC Nederland stonden spelers en begeleiders voor de lens van Dennis Terwel letterlijk en figuurlijk even stil bij dit gulle gebaar.

De therapeuten van PMC Nederland staan garant voor topzorg voor lichaam en geest. Omdat de sportfysiotherapeuten van PMC Nederland geen alleskunners of wonderdokters zijn, weten zij waar hun deskundigheid ophoudt en zorgen zij indien gewenst voor een tijdige en gerichte doorverwijzing. Hiervoor beschikt PMC Nederland over een sterk netwerk van huisartsen, sportartsen, chirurgen en orthopeden, sportmedische Instellingen, sportmasseurs, trainers en sportdiëtisten met wie goed wordt samengewerkt.

PMC Apeldoorn bevindt zich aan de Musschenbroekstraat 25.
Website: http://pmcnederland.nl/

(bron: www.AGOVV.nl )

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.